Filmturista

Pitt-Redford pad, Bem rakpart - Heti helyszín I.

2017. december 08. 02:12 - Filmturista

Pitt-Redford bench, Bem quay – Weekly location I.

 

  Brad Pitt és Robert Redford jelenete a padon, klasszikus filmforgatási helyszínné avatta a Bem rakpartot. Ez volt az egyik helyszíne Tony Scott akció-kémfilmjének, a Kémjátszmának 2001-ben. A helyszín Berlint alakította a filmben.

 The scene of Brad Pitt and Robert Redford on the bench turned the Bem quay into a classical film location. This location was one of the sets where Tony Scott shot the action/spy movie Spy Game in 2001. The location performed the city of Berlin in that movie.

spy_game_rredford_bpitt_padon.jpg

pitt_redford_bench_film.png

 Brad Pitt valószínűleg jól ismeri a budapesti padokat. Egyszer, karrierje elején a Keleti pályaudvarhoz közeli egyik padon töltötte az éjszakát.

 Brad Pitt probably knows well the benches of Budapest. Once, at the beginning of his career he spent a night on a bench near Keleti Railway Station.

 Hetente új helyszín a blog fejlécében! A blog és a poszt a MAGYAR FILMTURISTA PROJEKT 2018 része. Elérhetőség: filmturista@gmail.com

New locations in the blog's header by each week. The blog and this post are part of the HUNGARIAN FILM TOURIST PROJECT 2018. Contact: filmturista@gmail.com

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmturista.blog.hu/api/trackback/id/tr3013453845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeme közé, laposan! 2017.12.08. 18:12:09

Kétlem, hogy az a pad lenne. A Redford mögött lévő fa jóval vastagabb törzsű, mint az alsó képen lévő jobb oldali.

Filmturista 2017.12.08. 19:31:05

@szeme közé, laposan!: A màsik kèp is a film egy kockàja. Filmes módon arrèbb "csaltàk" nèhàny fàval az egyik beàllítàst.

Történetiró 2017.12.08. 22:50:54

Jó helyszín. Mondjuk eleve Pest alkalmas még mindig hidegháborús korszakokban játszódó filmeknek helyszínt adni. Persze kérdéses, hogy ez mennyire jó nekünk. :-)
süti beállítások módosítása